AJJ!

hej allihopa :) Idag så hade jag världens värsta mens verk. Tror verkligen aldrig jag har haft en sådan verk. Brukar bara få lite ont och sen tar jag en ipren och det brukar gå över. Men inte idag inte. AOOOCH!
Men jag lovade er en "haul" och haul skare bli haha! Men vi väntar tills på tisdag då har jag ytterligare en haul :) ska nog göra en video och lägga upp!
Nae nu måste jag ta en till ipren. Vi hörs på Tisdag. (ja, jag skrev tisdag)!

vi ska snart åka!

hej på er! ville bara meddela att vi ska åka till dopet nu! Hinner tyvärr inte blogga mera nu, men bloggar när jag kommer hem och då har jag en liten haul till er <3

update

bloggar just nu ifrån en iPod touch! Det tar sin tid att skriva, eftersom att jag inte är van att skriva på en iPod. så det blir bara en kort inlägg, ville bara kort meddela. Säger bara fan (ursäkta svordommen) vad skönt med lov. Det kommer verkligen väl behövligt måste jag säga. dock har jag mycket läxor som måste göras, men men. Imorgon kommer det inte bli så mycket bloggande. Ska försöka klämma in några inlägg. Eftersom att jag ska på dop och sedan sova hos farmor. men ni får ha det bra tills imorgon. PS jag har inhandlat nytt smink som kommer upp imorgon senast söndag.

Hann inte blogga mer!

Hann verkligen inte blogga mer. Först efter att jag bloggade började jag städa (storstäda) sedan rensa ut min garderob vilket tog sin lilla tid. Sedan åt vi och sedan läxor. puh!
Och det roliga är att jag inte är klar. Har meääängder med läxor. Och ska städa ännu mer. Så imorgon känner jag på mig att uppdateringen blir kass. + att jag slutar sent imorgon.
Kommer hem runt fyra...
Men jag skulle ju visa vad ja köpte. Men gör det på fredag för då ska jag ner på stan och köpa smink för mitt presentkort...
Så ni får ha det så bra. Och ursäkta för det tråkiga samt korta inlägg!

Tips: Dust it!

Jag tror att alla vid det här laget vet vad dust it är. Men kanske inte vågat att testa.
Det är iallafall ett slags pulver som är vitt. Som man lägger vid hårbotten och sedan gnuggar man så får man volym. En sak som kan kännas lite konstigt när man häller pulvret är att det blir kallt. Men det ska det bli enligt min frisör.
Det finns en annan variant på "pulver" och det heter LANZA.
Har dock inte provat LANZA då jag verkligen älskar DUST IT. Men jag borde nog prova det. Får se om jag köper en LANZA när mitt DUST IT är slut.
DUST IT finns att köpa på frisörer, och salong affärer.
Kostar runt 99-200:- beronde på vilken affär man handlar i.

Hej!

Kom precis hem ifrån skolan! Idag har varit en ganska så lugn dag. Vi hade idrott och matte. Och spanska! Den första lektionen jag verkligen gillade OCH lärde mig något utav. Kan ha att göra med att vi hade en vikarie idag som visserligen är spanska lärare på våran skola. Fast har tagit mammaledig eller vare kanske tjänstledigt..? Minns inte men iallfall. Så nästa lektion ska vi ha henne också. Det är näääästan så man längtar lite :)
Idag på lunchen shoppade ja lite snabbt! Fick med mig två plagg hem :) Som jag ska visa senare ikväll!
Nu ska jag skriva ett till inlägg och sedan plugga :)

Bättre sent än aldrig eller..?

Har inte bloggat på hela dagen idag. Känns ju ganska tråkigt eftersom jag startade bloggen igår liksom, bra start!

Ne, men idag så var det skola och jag gjorde väl inget speciellt. Vi har ju prao snart så vi fixade lite med det. Sedan efter skolan så följde en kompis med mig hem och vi planerade lite inför en halloween fest som vi ska ha, KUL!

Imorgon ska jag veeeeeeeeeeeerkligen blogga mera, JAG LOVAR!
(Har dock inga bilder, eftersom att hela datorn krassade och vi var tvunga att starta om datorn (vadå starta? organisera?!) så allt jag hade på datorn försvann. Så ska försöka lägga in bilder i veckan. Får se när jag har tid. Har så mycket med skolan sista veckan inför höstlovet. Jag förstår att de flesta håller med mig!

Dagens (kvällens?) vill ha!

Jag har verkligen gått och förälskat mig i Monki. Det är något med deras kläder som jag gillar, kan inte riktigt sätta finger på det.
Här kommer några saker jag skulle vilja ha!
400:-
150:-

Hej!

Denna blogg kommer handla om mitt liv, shopping och mode :)
Dagens outfits, tips och trix m.m

RSS 2.0