hej bloggen!

Förlåt för världens sämsta uppdatering de senaste dagarna. Men har inte haft möjlighet att uppdatera, eftersom att jag inte haft tillgång till intternet. Men jag ska uppdatera så mycket jag kan denna vecka!
Nu ska jag försöka plugga lite! vi hörs senare ikväll, när jag får tillbaka min dator. (skriver på ipod nu)

Topp

Nu tänkte jag visa några bilder på de kända killar som jag tycker är sjukt snygga! Visar killar ifrån andra länder, och i ett annat inlägg med det svenska killar!
I
Bild 1. Ian somerhalder Bild 2. Robert pattinson Bild 3. Zac efron
Detta blev bara 3, annars skulle inlägget bli för långt haha!
( Min smak av killar som ni kasnke ser är; lite stubb, brunhåriga, långa och muskulösa!)

Vaknade precis!

Jag har haft mardrömmar hela natten. Och inte kunnat sova. Somnade runt 9 imorse ;o så jag vaknade nu. Och jag känner mig som ett lik verkligen. Och jag är så ledsen att jag inte har kunnat blogga men det ska jag ta igen jag lovar!
Idag ska jag sova hos min farmor och farfar och sedan imorgon ska vi till Morfar och fika eller äta, eftersom det är farsdag imorgon! Dock ska jag fira med min pappa när jag kommer till honom på måndag. Jag var på stan igår och handlade en present(er) till honom ifrån mig! :) Hoppas han blir glad!
Annars har det väl inte hänt så speciellt mycket. Nelly.com paketet kom och jag fick min mössa. Och måste säga (med risk för att skryta) att jag passade sjukt bra i den! Brukar inte passa i mössor, men just denna var som gjutet (stavning?) för mitt huvud. HAHA!
Nu ska jag fota lite produkter och göra min morgon och kvällrutin här på bloggen (som jag lovade...) vill ni se fler produkter i bloggen? Säg bara till! ♥
(bild; google)

---

INTERNET FUNGERAR EJ ! BLOGGA MER IMORGON!

Tävling!

Jag är med i en tävling där man har chans att vinna ett lancome paket till värde av 1500:-! Och inte nog med det, man får också välja en valfri produkt om ifrån lyxtjej.se!
Om jag skulle vinna så kommer jag att välja Bi-Facil.

...

Har precis ätit frukost, och ska precis börja fixa mig nu! Ska snart iväg. När jag kommer hem så har jag massor av roliga inlägg att skriva! :)

Godnatt..

Ska sova nu! Men jag lovar er att imorgon har jag massor utav roliga inlägg pågång! :)
Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill se!
" Och kom ihåg, det är inte dagarna på dagarna som passar utav dagarna vi minns"

Tv ikväll!


Somnade!

Haha mitt i allt plugga la jag ifrån mig alla böcker och la mig i sänger en liten stund.. Trodde jag, haha! Vaknade några timmar efter och gud vad snopen jag vart när jag tittade på klockan.
Fick klart det mesta i mitt pluggande. Har några skrivuppgifter kvar, annars är allt klart vilket känns väldigt skönt.
Bjuder på en bild på heidi klum. Snusig för många, konst enligt mig! :) (bild: google)

Home!

Kom precis hem ifrån skolan idag. Redovisade mina två uppgifter. Dock fick min kompis göra om så jag är tvungen att hjälpa henne med det och redovisa om. Haha! Snäll som man är hjälper så klart till. Eftersom om jag hade varit henne hade jag velat att någon hjälpte mig!
Idag gick jag inte på stan. Hade ingen ork, + att jag var tvungen att plugga! Men ett paket ifrån Nelly kom idag. Jag passade på att beställa en mössa när mamma ändå beställde (bilder kommer senare). Den är ganska enkel och ja, jag gillar den, och den är  Verkligen min stil. Jag tycker det är svårt med mössor. Har verkligen ingen aning om varför jag har det, har liksom alltid haft det!
Nu ska jag plugga och sedan läsa bloggarna jag följer!

Försov mig!

Jag försov mig igen. Har en kvart på mig att fixa mig, så jag måste börja nu! Vi hörs som vanligt direkt när jag kommer hem, så får vi se om jag har med mig något hem eller inte. (vi kanske inte gå på stan)..
P.S hade väääärldens kontigaste dröm haha! Tar den när jag kommer hem! :)
Ha en bra dag! För de ska jag ha :D

Nu ska jag sova!

Gud vad trött jag är, så jag går och lägger mig nu. Ska ju upp runt 5.30-06.00. Haha skolan tar död på en!
Imorgon är det skola som vanligt sedan efterskolan ska jag träffa en kompis! :) Det ska bli roligt!
Hoppas jag hittar något!  Men det får vi se. Alltid när man har pengar hittar man ingenting men när man inte har pengar hittar man massor haha!
Nu ska jag stänga av datorn och sova!

Haha!

Mitt första videoinlägg någonsin!
P.S ursäkta ljudet i bakgrunden :) Och kom ihåg att jag är genom förkyld och pratar inte så xd låter jätte konstig :)

Video på G!

Har precis spelat in en video till er! Haha! där jag visar och pratar om mitt smink jag anävnder dagligen. Men ha i åtanke att jag är genomförkyld. Så jag låter jätte rolig. Nu ska jag lägga upp den och sedan lägga upp den i bloggen.
Vill ni ha mer videos i bloggen?
T.ex min nagelkollektion? Min kvällsrutin eller något sådant?
OSB. Jag visar ej mig i video pga att jag hade precis duschat och allt smink hade runnit och sånt:)

Vaknade precis!

Efter jag åt gick jag och sov middag, haha! Väl behövlig må jag säga. Nu ska jag sätta igång och plugga har redovisning av 2 saker. Kanske bara 1. Det beror på om vi hinner eller inte. ( jag och min kompis alltså)

Har verkligen shopping sug känner jag, gud! Fast jag vill inte gå ner på stan utan nätshoppa. Har lite olika grejer på g, bl a världens snyggaste smycken!
Men nu måste jag sägga igång!
Lite julstäming måste vi väl ändå ha? :)


Hemma nu!

Kom hem precis, och ska nu äta. Är jätte hungrig, skulle köpt mat på stan men jag åkte hem istället. Så jag får se vad det blir :)
En fråga bara; är det något speciellt ni skulle vilja se i bloggen? Kommentera isåfall.


Dagarna!


Godmorgon!

Har precis ätit klart, och ska nu klä på mig och fixa mig oså :) Mamma skjutsar mig idag, vad skönt. Hatar verkligen att åka buss när det är snö och hallt. (rädd för att bussen ska glida) Men ibland måste man ju.
Idag ska jag vara på mitt "jobb" ser verkligen fram emot det. Det ska blir roligt. Jag är inte nervös, men ändå lite spännande. Ska vara där två dar den här veckan sedan två dagar nästa vecka :)
(Och kom ihåg, det är inte dagarna som passerar som räknas utan DAGGARNA du minns) Älskar david helenius imitation, helt klockren!(stavning?)

Hej mitt viterland....

nu är jag här! Bara jag som ääälskar den låten eller? Speciellt med lotta engberg :)
Hemma hos oss har vi redan för några veckor sedan börjat med julmusik. HAHA!  Favoriten är helt klart Magnus Carlssons Julskiva. Eller han kanske har fler? Vi har iallafall de flesta julskivorna på "marknaden" haha!
Påtal om musik måste jag erkänna en sak, en av mina favorit genre inom musik är dansband! Det bästa är ju om man kan låtarna utantill då blir dom snäppet bättre. Bästa skivan enligt mig är helt klart; Tjejernas dansband eller nått sånt. Men bara tjejer som sjunger!
Haha oj, vad mycket det blev om musik. HAHA!
Tillbaka till verkligheten. Har precis borstat tänderna och gjort "kvällsrutinen" innan dess tittade jag på desperate housewives. En av VÄRLDENS bästa serier om ni frågar mig. haha!
Nej men nu ska jag beta av alla bloggar innan jag sover. Ska ju upp tidigt till mitt "jobb" haha!

Haha jag dör!


Städa, städa och återigen städa!

Nu ska jag precis storstäda i mitt rum.  Jippie, eller?
Nae men det är inte så mycket bara att plocka upp och plocka in liksom. Basic stuff ;)
Ne om man skulle sätta igång då? :)

Vill ha!

Hur underbar ser inte denna tröja ut? Gaaaaasch! Vad jag vill ha den. 199:- på gina tricot. Catching! ;)

Hej i kylan!

Gud vad kallt det är måste jag börja säga! Gick till och från bussen och jag trodde jag skulle dö. Den vägen jag gick kändes oändlig. Visserligen tittade jag ner för att få bort kylan. Och nu känner jag riktigt hur det biter i tårna haha!
Vamrt bad? Jo tack!
Imorse försov jag mig rejält vaknade 7, (brukar ställa klockan på 5.30, morgon trött^^) och hade en kvart på mig. Haha, gud vad jag sprang. Då tänkte jag att jag skulle ta en senare buss, och gick för att hinna den. (den går 10 min efter den jag brukar ta) sen kommer en kompis och säger att bussen kommer närsom helst. Och jag sa att jag inte skulle ta den bussen ( alltså den tidiga) sen gick jag och när bussen skulle gå, hade jag ca 2 minuter kvar om jag skulle gå. Så jag börjar att springa. Och ser bussen. Men jag hann :)
Annars har jag varit i skolan och haft allmänt tråkigt. Dock har jag fått ganska mycket gjort. Och imorgon är det ingen skola. Så då blir det att plugga lite. Efter mitt "jobb" haha!
Nu ska jag läsa de bloggar jag följer och sedan städa samt plugga.

Måste lägga mig!

Igår kväll lade jag mig ganska så sent. ( eller sent o sent? du är morgontrött) så jag var jätte trött när jag vaknade imorse. Men nu är jag jätte pigg?! HAHA!
Såg lite på svenska hollywood fruar som jag älskar att se på. Men hade verkligen ingen lust (?). Så jag beslutade mig för att se det på play istället! Mycket bättre när man har tid. ( Tv när du vill?)
Nej, men nu ska jag läsa de bloggar jag följer och sedan gå och lägga mig :) ( du ligger redan?!)

Review: Cover all mix

Jag har använt mig av cover all mix i ungefär en vecka nu. Och det är verkligen värt varenda öre måste jag säga. Sjukt bra. Bästa concealern jag någonsin testat måste jag säga.

Den är riktigt krämig och man behöver inte mycket utav produkten för att den ska hjälpa. Vilket jag tycker är gasnka bra, då håller den längre.

¤ Den röda är till för att täcka blå ringar under ögonen.

¤ Den beiga är som en vanlig concealer. Lättar upp hudtonen lite. Och kan blandas för att få ett mer naturligt resultat.
¤ Den gröna/gula täcker finnar, och blodkäl. Alltså det röda i ansiktet.

Jag ger den 5/5 möjliga!!!

Hemma ifrån skolan!

Är hemma ifrån skolan nu!
Slutade runt tre, men bussresan tog sin lilla tid kan jag säga. Nu ska jag nog plugga. Ligger helt plötsligt efter, men det är bara små saker som ska göras. Dom små sakerna som inte borde ta lång tid men ändå gör det haha!

Men man har ju bara några år kvar, sedan är skolan slut. Både längtar och inte längtar till den dagen. Eftersom man få skilja sig ifrån de flesta skol vännerna och man måste börja sitt liv som vuxen med allt vad det innerbär. Enligt de flesta vuxna så är det nu man ska plugga för att komma någon vart. Men det är inget vi ungdomar anser vara viktigt liksom haha! Men varje terminsstart säger jag " nu ska jag plugga som bara den" men det händer liksom inte. Jag brukar alltid plugga när jag antingen känner för det eller om det ska vara inlämnat dagen efter.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer om skolan. Har ägnat ett x antal inlägg på det redan nu. Så jag skippar det!
Tänkte köra en review snart, på cover all mixen och sedan på mitt puder jag köpte på Make up store för ett tag sedan!


Godmorgon på er!

Eftersom att jag la mig sent igår, och sedan inte kunde somna var jag förvånadsvärt pigg imorse (nu?).
Men en fråga bara, när man har lov och vaknar så är sängen inte varm och inbjudande. Men när man väl ska upp tidigt är den varm och perfekt temperatur i rummet, och man vill bara ligga kvar...
Aja, nu håller på att fixa mig till skolan. Har lite över en timme innan jag ska knalla iväg till skolan!
Ni får ha det så bra idag, så hörs vi när jag kommer hem senare!
Tänkte också börja med review eller hur det stavas :)

Godnatt!

Nu ska jag sova. Har haft ansiktsmask, inpackning ja ni vet hela kittet!
Och sedan sett lite på en serie jag följd dom närmsta dagarna. Och nu har jag sett alla avsnitt.
Skola imorgon då.. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Vi får väl hoppas på det bästa.
Vi hörs imorgon efter skolan. Vet dock inte när jag slutar med aja.. :)
(Kanske hinner ett inlägg på morgonen)
Puss puss och godnatt ♥

Svar på frågorna!

Nu har alla gäster gått och jag tänkte passa på att lägga upp alla frågorna nu!
Hur lång är du ?
- Sist jag mätte mig var jag 1.67 och det var någon månad sedan, så jag tror jag ligger där runt.

Är du en "stadstjej" som bryr sig om tillexempel en massa smink, eller en "landstjej" som bara öppnar lilla garderoben och tar på sig något :)
- Jag måste nog säga att jag är en "stadstjej" eftersom jag älskar att fixa mig och välja kläder och gör det inprecis varje dag. Men självklart så kan jag gå utan smink och med "mjukis-hoodie" stilen-
Brukar du äta något smaskigt på Lördagskvällen, vad då?
- Ja, det händer väl haha! Men inte varje lördag. Isåfall brukar jag äta allt ifrån chips till godis beror på vad jag känner för just den dagen!
Bloggar du mycket?
- Haha, nej det skulle jag inte påstå. Dock bloggar jag såfort jag har någonting att blogga om.
Hur lång är du? :)
- Scrolla (skrolla?) upp och kolla. Har redan svarat på den.
om du fick välja vilken superkraft du ville, vilken skulle det vara?;)
- Har alltid viljat kunna flyga och bli osynlig. Så det blir dom två, haha!
Hur mycket shoppar du för i månaden?
- Det är olika. Har mina perioder. Men kanske med kläder, smink o smycken 500-1500:- beror på vad jag behöver oså.
Vad gör du på fridtiden?
- Tråkigt nog pluggar jag oftast på fritiden. Annars går ja på stan och hänger med familj och vänner.
Vad vill du bli när du blir stor?
- När jag var runt 5 var det busschaufför. Och sedan runt 10 var det frisör. HAHA! Men nu dom senaste åren har jag varit säker på att jag vill jobba med djur. Och hjälpa dom. Och vetrinär känns väldigt rätt för mig.
Men det bästa vore väl att gifta sig rikt och leva som en svensk hollywood fru eller hur? ;)

puh..

Har precis ätit klart smörgastårtan(eller hur man säger?) gud vad mätt jag blev haha!
Ville bara meddela det. och vi ska nu fika :)
Ville bara snabbt meddela det! Och jag ska nu svara på frågorna ifrån frågestunden jag hade!

Fira brosan!

Idag ska vi (med släkt) fira min älskade lillebror som blir hela 1 år imorgon! Så dom kommer nu haha! Men inga gäster syns till. Klockan 16.00 sa vi? Inte en kotte här!
Jo nu kom dom! I skrivandes stund ^^
Så det blir att äta räkmacka och massa andra godsaker. Och självklar fika på det ;)
Men nu hör jag att min moster knalla in genom ytterdörren. Och ja, jag har superhörsel. Nae vars men..
Nu ska jag i vilket fall som helst gå ner.
Det var bara det jag ville skriva och...
DET ÄR SKOLA IMORGON! HAHA! GUD VAD FÖRT DET GICK. JAG SOM SKULLE PLUGGA MASSA, VART INGENTING LIKSOM. JAG LOVAR INGENTING VART DET. TYVÄR. MEN JAG HAR TVÅ VECKOR EXTRA PÅ MIG ATT PLUGGA SÅ JA,
SKA FRÅGA MIN LÄRARE OM JAG FÅR TA EN HEMSTUDIE DAG SENARE. FÖR ATT PLUGGA IFATT LITE. ELLER ASO JAG LIGGER INTE EFTER, MEN VILL GÄRNA LIGGA STEGET FÖRE. FÖR OM JAG INTE PLUGGAR DEN HÄR VECKAN SÅ BLIR JAG EFTER.
Förlåt det var capslock?! Men jag orkar inte skriva om allt. Såg inte förns nu. Men aja hejdå!

Shopping: Make up store!

Jag har funderat ett tag på att göra en makeup kollektion video. Och jag skulle vilja göra en ganska snart. Så fort jag får tid och ordning ska jag göra en!

Jag var på make up store för ett tag sedan och fick med mig några saker hem!:

Ganska dålig bild men ni ser ju iallfall :) Cover all mix. 265:-


Sedan svampar som man kan applicera foundation med. Och puder. Ca 30:- kommer inte riktigt ihåg!


Sedan ett dual foundation. Det är ett puder haha! I färgen stockholm. Och det kostade Ca 250:-

Det var allt jag fick med mig. Men det gick ju på en hel del kan man säga :)

Frågestund!

FRÅGESTUND!!
Fram tills jag känner att jag fått in bra med frågor!


Tog verkligen tummen ur!

Nu har jag jag tagit kort till en ytterligare haul. Ska se ifall jag tar kort till en till. Haha ja det gör jag nog. Så jag har bilderna sparade redan ifrån början. Så det är bara att skriva inlägg om jag är inte är hemma :)
Ska nog ta kort på min nagellackssamling!
Vad världen vart så mycket lättare med en cam. Haha! Men självklart kommer jag att fota med en kamera också. Jag må vara lat men någon slags måtta får jag väl ändå ha :)
Ni får skriva om ni vill att jag visar upp något speciellt i bloggen!
T.ex min favorit... osv! :)

Ville bara säga det!
Ska nog ha en frågestund också snart. Så ni kan skriva vad just ni vill se! :)

Shopping: Ullared del 2

Här kommer sista delen!



 
En chocklad mask. Ca 9:-

En ansiktsmask man "drar" av. 9:-

Hårnålar. Ca 5:-

Silvriga pärlörhängen. Ca 20:-

Ett nagellack ifrån KUBISS ett ridge filler. Ca 10:-

Ett vanligt genomskynligt ifrån KUBISS. Ca 10:-

Två läppstift ifrån KUBISS. I färgen 20 - "montana red" Ca 10:- st.

Shopping: Ullared del 1.

I måndags var vi i Ullared. Och jag fick med mig lite hem. Med betoning på lite. HAHA! Nej, men det är höstlov liksom. Vad tänkte vi och flera tusen andra på(?) Usch vad folk det var haha! Jag vart jätte arg, var jätte varm och hade mensvärk. Körde på minst 100 pers som jag inte kände. Men dom stannade och glodde på sitt mitt i gången där alla skulle förbi. Kallade ett x antal för snigel. Nu i efterhand så skrattar jag åt det. Men inte där. Har aldrig varit med om att jag har sånt teprament. Håller nog mig till stan här hemma ändå.
Här kommer iallfall allt jag köpte. Ber om ursäkt så himla mycket! Tog kort med min kamera och bilderna suger riktigt mycket. + att det var kväll när jag tog dom. Men man ser iallafall vad jag köpte. Gjorde en video. Men fick inte upp den på youtube. Så jag struntar i det och lägger upp bilder istället.


Här är påsen?! HAHA!

Svarta strumpbyxor till min kompis. 20 DEN. ca 30:-

13-flickars mapp till min andra kompis haha!. ca 30:-

" Min morfar" mugg. Till julklapp. Ca 30:-

Två stycken "brottar" linnen. Ca 40:- st.

En hårinpackning ifrån GUNRY. Kommer ej ihåg exakt pris men runt 15-20:-

Over knee strumpor. ONE SIZE. 20:-

I♥Morgan trosor. HAHA var tvungen! Ca 17:-

Och så här såg trosorna ut bakifrån!

En läpp penna. Ca 7:-

En snedställd borste till ögonbrynen. 7:-

En vit kajal ifrån WET&WILD. Ca 11:-

En tandbortsgrej. Som man lägger tandborsten i. 5:-


Hej!

Jag har sovit hela dagen idag. Det behövde jag verkligen. Snart ska jag ta ett varmt bad, ansiktsmask, måla naglar och vara allmänt tjejig ;) Visst låter det bra?
Imorgon funderar jag på att ta en sväng ner till stan. Får se om jag hittar någon att gå med!
Justja, jag skulle göra en haul. Och eftersom jag sagt att jag ska göra en gång på gång så ska jag ta och göra en så fort jag får tid. Hade först tänkt att bara lägga upp bilder på bloggen. Men visst är det roligare att lägga upp allt i en video? :)
Imorgon så ska jag dra igång med bra uppdatering! Minst 5 stycken...

RSS 2.0