31 december 2010

I dag är det sista dagen på detta år. Ganska skönt, men gud vad tiden har gått.
Annars är jag skit trött. Sov hos en kompis och vi gick och la oss ganska sent, och sedan upp tidigt fy! Så  jag funderar på att sova en timme eller två. Ska förövrigt vara barvakt åt min lillebror en stund.
Nu ska jag nog gå ner till min kära moder och be na göra mat! haha nej men haha!

hejhej

Vaknade runt 10.00 tror jag. Sedan upp och duscha samt äta frukost och nu sitter jag har och börjar känna att jag har liiiiite halv brottom. För om 40 minuter ska jag gå, kanske till och med 35 minuter! Ska ner till Gallerian och kolla in mellandagsrea en sista gång (första för mig) för i år!
Så nu ska jag läsa några bloggar, sedan skynda mig att fixa mig. Och ja, jag måste läsa bloggarna annars kommer inte jag få en lugn stund haha!
Vi hörs när jag kommer hem hoppas jag, för jag ska sova hos en kompis i natt.

Dagens lack(er)

!

Har fotat allt i katergorier så att man inte tar ett lag för sig själv. I allfall dagens kategori är som ni kanske ser H&M. Bra lack, ganska så billiga och håller relativt bra. Kostar ca 40:- och dom har ett bra utbud. De nagellacker jag har ifrån h&m är; det röda - red nail. det svarta - moonless night(stavning?) och det blåa - blue my mind.

 

Betyg: 6/10


På väg

Nu sitter jag i bilen på väg mot fjällen. Så nu har vi några timmars bilresa att åka. Vi hörs säkert innan jag är framme :)

Fjällen imorgon!

Imorgon åker jag, min bror pappa och min låtsasmamma till fjällen! Där vi ska spendera de närmsta dagarna! Jag lovar att uppdatera så gott jag kan, men eftersom jag kommer att blogga ifrån en iphone så kommer det kanske inte så mycket text. men ska verkligen försöka några små updaters skare väl ändå bli! :)
Längtar jätte mycket tills fjällen. Det ska bli jätte roligt. Har åkt skidor en gång i mitt liv... haha! För i våran familj åker vi heldre till ex turkiet eller något liknade land. Så det kommer bli anorlunda. Men jag älskar verkligen snö. Och det bästa är att vara genomsur och gå och varma sig! :)
Kommer ta kort på våran stuga vi har hyrt och lite andra bilder. Men dom kommer upp efter nyår! kanske innan, får se om jag hinner!

Nu lyssnar jag lite på musik, och funderar på att gå och lägga mig! Är jätte förkyld och varm (dock inte feber)


(bild; google)


du får inte..



Läskigt bra låt. Har lyssnat på den nu i ett par dagar. Texten är hur fin som helst. man kan inte bli något annat än glad när man hör denna låt!
Dock kanske lite mycket " du får inte", men det är det som får låten att bli så JÄVLA underbar rent ut sagt!
Ett rent konstverk! Skulle vilja sjunga den på någon tillställning. Dock vågar jag inte + att jag inte kan sjunga. Sad, but true!
Men lyssna på låten och titta på texten och veeeeeeerkligen lyssna på den! :)


Julklappar

Hej! Sitter här och har precis fikat! Vi har öppnat alla julklappar och jag fick jätte fina presenter. Är jätte glad! Sitter nu vid en iphone internet fungerar inte just nu på datorn. Vi hörs senare puss

Fira jul x2

Hejhej!
Ville bara göra ett kort inlägg om att jag firar jul hos farmor och farfar just nu...
därför kommer uppdateringen inte bli så bra! Men hoppas ni har överseende med det.
Efter jul/nyår kommer jag uppdatera jätte bra! :)

Godnatt!

Nu ska jag sova! Har åkt på världens förkylning! Har känt hela dagen att det kommer, sakta men säkert! Och jag ska fira mer jul imorgon! Så hoppas att jag blir frisk över natten!
Ska till pappa vid klockan 10.00, och vi ska vara hos Farmor och Farfar klockan 14.00. Och då blir det julbord (ja, jag firar alltid 2 påskar, 2 jular och nu när mina föräldrar skilde sig, 2 födelsedagar) sedan blir det fika sen paket sen fika. Haha! ja det är sant! På min pappas sida, eller alltså farmor och farfar är ganska "adliga" eller vad man ska säga! Dom har lite gammledags "tänk" typ. Vilket inte är dåligt! Och barnbarnen är inte skapligt bortskämda!
Jag längtar tills jag blir "stor" och får ett bra jobb! Då ska jag bjuda farmor och farfar på värsta dröm resan!
Aja, behövde skriva av mig lite..!
Vi hörs imorgon, ska försöka lägga upp några inlägg under morgondagen. Men förvänta er inte hög klassig uppdatering (eh? du  har aldirg det..?)

utav t, i och j!


Tänkte en tanke.. (nehe?)

Jag satt och tänkte på vad jag skulle göra för att bloggen skulle bli rolig. Fota något kanske? Med mobilkamera..? Nej då kom jag på att jag har en kamera, som är ganska bra. Så tar upp den och börjar fota.
Har precis gjort en ny kategori som heter ur min kollektion. Där tänkte jag visa alla saker jag har i min skönhetskollektion. Jag börjar med nagellack.! Kommer köra 1-2 nagellack kanske 3. Per dag, skriva lite om dom. Vad jag tycker, vart jag köpte dom, pris osv osv...
sedan fortsätta med läppsaker eller något liknade! :)
Kommentera gärna om det är något speciellt jag ska visa!
+ att jag kommer att lägga upp bilder vad jag fick i julklapp. Dock vet jag inte när jag har tid. Eftersom i övermorgon ska jag åka iväg på en resa med min pappa. Så kanske efter nyår, eller innan hoppas jag :)

24 december!

idag är det julafton! nehe?
men nu ska jag in i duschen och sedan sätta igång, mormor och morfar kommer klockan ett ( eller var det halv..? ) aja, så ska vi åka hem till min moster och hämta henne och hennes man. Sedan till mormor och morfar! Där min familj kommer att vara då! Alltså vi får inte plats i en vanlig bil idag, vi är en för mycket! Så jag offrade mig för laget! haha nejdå.
Ville bara önska en GOOOOOD jul!
(Kan man vara hyper taggat ? isf, jag är det!)

internet fungerar ej..

tyvär har internet inte fungerat idag. Nu fungerar det hoppas jag. Så bilderna kommer dom närmsta dagarna... är ledsen!
Nu till den stora frågan; ska jag sitta uppe till klockan tolv? bara för att det är julafton? eller ska jag gå och lägga mig?
hm.. det återstår att se!
Sitter nu med en ansiktsmask ifrån Nivea. Aldrig provat den innan, men fick den av en kompis i julklapp så jag använder den nu! Btw, det är en peel off!
Nu ska jag vänta tills den torkat och kolla runt på de bloggarna jag följer!

stan

drar till stan för att hjälpa en kompis med att köpa en present! vi hörs senare med bilder! har precis fotat allt och ska snart lägga upp dom såfort jag kommer hem!

23 december 2010!

Dan före dopparedan nu :)
Tänk julafton imorgon. Har verkligen längtat!! Idag blir det mest förberedelser innan, typ duscha (tar ett bad istället) ansiktmaski, ah you name it! Vi ska fira hos mormor och hos farmor den 25:e.
Så idag har jag ganska mycket tid! Så jag ska försöka fota lite saker, till kommande inläg!
Har några roliga inlägg på g.. dom kommer upp ikväll! Nu ska jag se på sex and the city (beroende? )

22 December 2010

Idag är det den 22 december, och det betyder att det 2 (!) dagar kvar till julafton. Är det bara jag eller har det gått way to fast. Fast bra är det, haha!
Igår slog jag in alla julklapparna, vilken var skönt. Nu är jag klar, hoppas jag. Eventuellt måste jag köpa en julklapp till, men jag får se.
Nu ska jag se på gårdagens och dagens avsnitt utav julkalendern. Och sedan måla naglarna! Och sen kanske det smyger in ett litet avsnitt utav Sex and the City :)

puh..

Gud vad kallt det är ute, håller ni inte med? Säker minst -10 grader kallt. Och mer därtill.
Kom precis hem, har julshoppat de sista julklapparna! Är äntligen klar, skönt? Ooo ja!
Nu ska jag bara slå in dom, annars är jag helt klar.
Ikväll ska jag se på Finalen utav ung och bortskämd, jag tror jag vet vem som vinner! Och sedan se på Sex and the city! Alltså tv-serien, är inne på säsong 3. Ska kolla alla, haha. Var det någon som sa nörd? Nej men jag älskar verkligen att se på tv-serie. Det känns mer livfullt eller vad man ska säga, haha!
Juste, fick julklappar utav J, T och I! Gud vilka fina presenter jag fick! Bild kommer nog upp imorgon :)
Nu ska jag läsa lite mejl, och sedan se på ung och bortskämd!

ELF!

För cirka ett halvår sedan vart jag tipsad om denna sida. Många har säkert hört om den, och många inte. Jag har själv dock aldrig gjort en beställning, men det kliar lite smått i fingrarna. Jag tror att när nästa "stora" rabatt kupong kommer så slår jag till. Men söker man runt på youtube och runt på olika bloggar, så är det flesta produkterna bra, och dom är nöjda. Men för andra är dom inte nöjda, och frakten tog flera veckor, i vissa fall månader. Det majoriteten är nöjda.
Men vad är då grejern med detta?
Jo alla saker kostar, 1 dollar, 3 dollar och 5 dollar. (Tror det är dollar)  Det finns lite dyrare saker också. Men de flesta produkterna ligger runt de priserna. Frakten är inte heller sådär jätte stor som man skulle kunna tro, runt 20-40 kronor om man beställer ifrån den Europieska (stavning?) sida. Sedan har USA en också, och då är det högra frakt samt tull. Men USA sida har mycket mer produkter än vad UK har (alltså den svenska). Men UK har mycket produkter. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in den sidan.
Själv sitter jag dagligen och "låtsas" beställer, haha! Typ "den ska jag ha, och den, ne inte den" och sedan ser jag vad alltid blir. Brukar hamna runt 250-300 kronor med frakt. Inte illa för att få så mycket produkter!
Klicka HÄR! för att komma till den UK (svenska) sidan!
Kommentera gärna om du gjorde en order sedan :)

Världens roligaste spel..?

Jag har spelat detta spelet sen jag gick i 3:an eller kanske till och med 2:an. Dock sitter jag inte och nördar detta spel konstant, men jag spelar det under perioder. Favorit banan är bana 13, sedan på bana 14 dör jag direkt.
Jag pratar självklart om BUBBLE TROUBBLE :) Verkligen ett av världens roligaste spel! Bra grafik, men ibland kan det hacka lite om man skjuter som en dåre (vilket jag självklart gör, haha)
Nu ska jag spela det, haha! Sedan slå in lite julklappar. Och nej, jag har inte köpt klart alla en :)

4 dagar kvar..

Vart försvann tiden? Var det inte sommar nyss? Nu är det endast 4 dagar kvar tills julafton, gud vad jag längtar! Jag har alltid firat två julaftonar(stavning?) per år. Alltså den 24:e med pappas släkt och den 25:e med mammas släkt. Och sedan varje år ändrar man dagar, så vartannat år hos mamma och tvärtom. Nu är mina föräldrar dock skilda, men även när de var gifta så firade vi så. Eftersom vi har ganska stor släkt, så tyckte vi att det skulle vara bättre så för oss barn. Och sedan är det lite roligt att alla rättade oss efter oss barn :)
Men iallfall iår firar vi hos Mormor och morfar. Längtar ihjäl mig. :)
Dock har jag några julklappar kvar att köpa, så några rundor till på stan blir kanon ;)
Men nu ska jag åka till skolan. ( hade sov morgon)

88 - palette

Denna palett tror jag att de flesta känner igen, eller har jag fel? Alltså 88-palette. Det är 88 ögonskuggor i mängder med färger. Sedan finns det andra färger, typ warm heter en osv. Men denna skulle inte ligga helt fel under granen. Dock använder jag inte små mycket ögonskuggor på vardagen typ bara på fest och sådanna tillställningar. Men med denna palett behöver man ju inte köpa ögonskuggor, det finns ju alla färger?

Är det någon som vet vart man kan köpa denna till ett bra pris, och en pålittlig hemsida? :)

 

 

 

 

 



haha?

Sa inte jag nyss att jag skulle börja blogga lite mera seriöst som jag en gång i tiden gjorde..?
Nu börjar jag från början. Ska försöka bygga en blogg som jag själv skulle vilja gå in på dagligen.
Jag fick en fråga för ganska länge sedan, vet inte ifall du fortfarande läser min blogg men jag svarar på den nu iallafall. Det var om vilka bloggar jag läser.
Jag läser några av mina kompisars bloggar, och sedan några som går på samma skola som jag osv. Fast de jag läser mest är de stora bloggarna och sedan mellanstora bloggarna. Gör en liten lista här;
kissie, dessie, paow, isabelles.nu, shoppingandfashion, angelicascloset, tyras, kenzas, apieceofsisters, amandavardet, beautyfreaks, smily, gaybloggen, falsksanning, gossips, rosannas, michas
Tror det var alla, finns säkert några mer. Men jag läser ju inte alla bloggar dagligen, utan bara när jag har tid och lust. :)

Godkväll!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men vi har haft så mycket att göra. Och sedan så är min dator hos pappa, och jag kan inte hämta den. Så nu bloggar jag på min brors dator. Får se hur många inlägg det kommer upp.

Idag har jag iallafall varit med T! Vi tonade mitt hår, eftersom vi gjorde de hemma ville jag inte färga det. Så nu är det lite mörkare och rödare. Exakt den färgen jag alltid viljat ha, så nu vet jag vilken jag ska köra på i fortsättningen. Annars gjorde vi inte så mycket mer. Pratade, och skrattade ihjäl oss.
Annars under de två senaste dagarna har jag haft ganska ont i magen, vet inte varför.

Nu ska jag plugga lite.... SATAN den är ju bonde söker fru om 6 minuter. Glöm det jag sa! Får plugga senare iställget!

Och ja, det kommer att komma upp mera roligare inlägg som inte handlar om hur min dag har varit. Ska vi säga på Fredag? Då ska jag börja blogga som en normal männsika :) Nu fick jag sms!

Börjar om!

Nu börjar jag om på bloggen. Tyvär vart det jätte dålig uppdatering, och rent ut sagt tråkiga inlägg! Men nu, ska jag ta tag i bloggen. Mycket bättre koncept, och bättre inlägg.
Så nu kör vi igen!

RSS 2.0